EN  NL 

Ons verhaal & fascinatie


Resonature is een jong T-shirt label met een missie: mensen fascineren en inspireren om anders te kijken naar de wereld om zich heen. Onze producten zijn duurzaam, comfortabel en hebben een interessant verhaal. Dit maakt onze kleding meer dan alleen iets om te dragen. Onze ontwerpen zijn geïnspireerd op vormen en verhoudingen die veel voorkomen in de natuur en uitgebeeld zijn met heilige geometrie.

Heilige Geometrie wordt gezien als de architectuur van het universum en haar patronen zijn letterlijk overal. In de ruimte, op aarde, in flora en fauna en zelfs in onze eigen lichamen. Toen hij hiermee in aanraking kwam, was dit voor oprichter Wilfred Klap een eye-opener. Hij is ervan overtuigd dat deze eeuwenoude kennis meer aandacht verdiend. Hij gelooft dat het mensen in de huidige maatschappij dichter tot de natuur brengt en mogelijk tot elkaar.

De natuur is voor Wilfred altijd al een plek zonder tijd en stress. Een plek waar hij gaat bergbeklimmen, kamperen, hiken of kanoën. Ook is hij altijd bezig geweest met vormgeving en ontwerpen. Zijn fascinatie voor natuur, design en inspireren is de essentie van Resonature.

De naam is ontstaan door een combinatie van 'Resonate' en 'Nature'. Resonate betekent letterlijk 'resoneren'. Als iets resoneert, weet je dat het bij je aansluit. Dan voel je dat het goed is. Vormen en verhoudingen uit de natuur zijn daarom prettig voor het oog. Ook verwijst 'Resonate' naar het principe dat alles in het universum energie is met verschillende frequentie van trilling.

'Nature' gaat voor ons verder dan enkel bloemen, planten en dieren. Ook in levenloze dingen zoals bijvoorbeeld kristallen, weerfenomenen en het heelal komen dezelfde verhoudingen voor. Er zijn patronen. Er zijn verhoudingen. Dat schept een stukje mysterie. Alles is perfect zoals het is. Dit mysterie is onze inspiratiebron.

Deel onze fascinatie met comfortabele kleding die in harmonie is met de natuur. We willen producten leveren die je voor langere tijd kunt dragen. Al onze producten zijn daarom gemaakt van duurzame, biologische materialen die op ecologische en ethische wijze zijn geproduceerd (100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd). 

Wil je meer weten over heilige geometrie? Je kunt meer lezen via ons blog of kijk op ons Youtubekanaal voor filmpjes.