EN  NL 

Retourneren

Retourneren

Is het item niet helemaal wat je had gedacht? Als je besluit jouw item(s) te retourneren, kun je dit doen binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket door gebruik te maken van dit online retour formulier (Engels)

Let op: je kunt de aankoop alleen met het volledig ingevulde online retourformulier en in originele staat retourneren. Dit betekent dat alle artikelen vrij zijn van beschadiging, niet vuil, gewassen of gedragen zijn en dat alle geleverde toebehoren en kaartjes op de artikelen nog aanwezig zijn.

Op het moment dat je retour is verwerkt, ontvang je van ons een bevestigingsemail. Het kan tot 14 werkdagen duren om het aankoopbedrag terug te storten op de rekening van de door jou gebruikte betaalmethode. 

Omruilen

Als je een product wilt omruilen voor een andere maat of je wilt een ander product, plaats dan een nieuwe bestelling en stuur het originele product terug voor terugbetaling zoals hierboven beschreven. 

Beschadiging

Neem contact met ons op via hello@resonaturebrand.com als je een beschadigd of verkeerd item hebt ontvangen. We helpen je graag verder.